Med blanke ark

Herlighet. Jeg tror ikke det er noen andre enn meg som vingler så mye når det kommer til bloggingen. Da jeg startet bloggen for ca 8-9 år siden, opprettet jeg et domene på blogg.no. Deretter tror jeg at den har blitt flyttet frem og tilbake mellom blogg og wordpress en titals ganger- jeg blir liksom aldri klok på hva som føles best for meg?

Nå, er jeg tilbake på wordpress. Jeg håper dette er siste gangen jeg bestemmer meg for å ombestemme meg.

Uansett. Ferien er over og lillebror har begynt i barnehagen. I dag hadde han sin aller første dag i barnehagen til jentene, og det gikk igrunn over all forventning. Han er en liten «brælus» som de sier det i Bergen. Han er mest glad i mammaen og pappaen sin, og vil aller helst bare være med oss. I dag fikk han hilse på 3 av de som jobber på avdelingen der han skal gå, og det så ut til at han syns det var allright, igrunn. Så får vi se hvordan det går i morgen når han skal være igjen litt alene uten oss.

DSC06215

DSC06222
DSC06225
Vi har tilbringt ferien vår i vakkre Kristiansand. Dyreparken leverte fra start til slutt, og jeg kan med hånden på hjertet si at den opplevelsen frister til gjentagelse både hos store og små. En park med alt for alle og enhver. Ungene koste seg og vi koste oss minst like mye. Så utrolig mye å se, gjøre og ikke minst god mat – denne parken får 10 av 10 poeng fra oss.

DSC06210

Med mange nye inntrykk og opplevelser i minnebanken er det stas å komme tilbake til barnehagen og fortelle alt.

Nå finner jeg sengen.
Ønsker dere alle en god natt.

Vi blogges