Da tikket helgen inn

Go`fredda ♥ Det at ukene går så himla fort som de gjør nå, er vel et godt tegn ? Denne uken var vertfall intet unntak. Vipps var fredagen her igjen. Det har skjedd mye den siste tiden, vi har blant annet kjøpt oss ny bil. Wohoooo…. Jeg digger den og har lyst å vise dere noen bilder, de kommer snart.

Solen skinner på yr, og jeg krysser alt jeg har for at det stemmer. For jeg har lovd Vilde at vi skal på fjellet i morgen. På med tursekk, tursko og bæremeis – ingen unskyldning. Jeg har jo lyst at de skal bli like glad i fjell og natur som jeg er.

Bilde tatt 26.08.16 kl. 08.02 -2
Bilde tatt 26.08.16 kl. 08.02 -3

Se på disse søtingene mine da ♥

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg.
Vi blogges

Liten passer stor

Hei dere. Et lite vink herifra. Julie er hjemme på dag 2 fra barnehagen. I dag fikk hun med seg en liten kompis. Ole er hjemme for og holde Julie med selskap, og selvfølgelig for å få seg en fridag når vi først kan gi han det. Disse to leker så fint sammen og er gode venner. Vilde derimot, hun vil ikke være hjemme. Hun vil aller helst gå i barnehagen å møte venninnene sine der ♥

DSC06505
DSC06497

Vi ønsker dere alle en deilig torsdag.
En dag igjen til helg. Har du noen gøye planer ? Jeg har et stort håp om finevær, for her har jeg plan om å dra med meg hele gjengen på minst 1, helst 2 fjellturer.

Vi blogges

Out and about

Hei dere, og god lørdag ♥ Vi har pakket i bilen for en overnatting, og tar med oss hele gjengen til Norheimsund.

stuen

Jeg ønsker dere alle en deilig helg. 
Vi blogges i morgen ♥

God helg

brann
Små og store i dette huset er klar for helg.
Full fart fra morgen til kveld. Utkledning, plaske i dammene, snoperier, kos og familietid – nyt den.

Vi blogges.

Ny fresh start

God mandag ♥ ny uke, nye muligheter ? Har du ikke startet treningen, er det absolutt ikke for sent. Man trenger nødvendigvis ikke mandag for å starte på nytt, men siden det er mandag i dag kan man godt bruke det som en unskyldning. Jeg hadde ukens siste treningsøkt i går, og gleder meg allerede til å ta fatt på en ny treningsuke. Et av mine beste motivasjonstips er å notere ned treningsøktene du har gjennomført. Om du trener styrke eller kondisjon kan det også være veldig motiverende å notere ned progresjon. Gøy å følge med.

me

Jeg ønsker dere alle en deilig mandag.
Nå er det straks tid for jobb. Vi blogges.

Hei, august

God helg ♥ Denne sommeren er ingenting å skryte av. Sånn værmessig altså. Vi hadde gledet oss enormt til én solfylt uke i deilige Kristiansand, men når til og med den viser seg fra sin gråe og triste side finnes det gjerne ikke håp for sommeren 2016. Det at det faktisk regner en del i Bergen har jeg brukt 8 år på å bli ganske godt vant til. Men når man reiser bort i håp om noen solglimt, og får èn av sju fin – da er det litt sørgelig.

Jeg drømmer meg bort til varmere strøk og har blitt enig med Kim om at neste år må det bli 3 uker til syden med familien. Jeg gleder meg allerede.

Anyway. Denne lørdagen har vært koselig. Jentene fikk seg en kinodate med pappaen, menst jeg og Ole fikk oss en liten shoppingdate. Daten min sov, så jeg fikk god tid til butikker i fred og ro. Ikke ofte man får unt seg sånn hverdagsluksus med 3 små på slep.

lillemann1
blomst

Fargen på veggene er på plass, er den ikke fin ? jeg er så fornøyd med fargevalget. Den ble akkurat slik jeg hadde håpet. Nå har jeg allerede begynt å planlegge rommet til Ole, og soverommet vårt. Man får virkelig blod på tann når man holder på. Så får vi se hvor giret Kim er, neppe like giret som jeg er. Heldige meg som har en mann som elsker å gjøre praktiske ting. Han stusser ikke når jeg glimter til med noen idèer her hjemme.

Jeg ønsker dere alle ei fortsatt deilig helg.
Vi blogges

© Copyright Rebekka Fylling - webdesign by ANETTESHUS.COM
%d bloggere liker dette: