Nyetider

Hei hei alle sammen.

Det er faktisk så lenge siden jeg postet et blogg-innlegg at jeg hadde glemt både brukernavn og passord. Heldigvis finnes der hjelp, og jeg kom meg inn til slutt.

Flere har etterlyst bloggingen min. Jeg la den på hylla for en tid tilbake siden, rett og slett fordi jeg ikke lenger følte at jeg greide å tilfredstille lesernes behov for hyppig oppdatering. Jeg har alltid likt å skrive, men å gjøre dette til en fulltidsgreie ville vært for tidkrevende med livet jeg lever ellers.

Men så er det dette behovet for å skrive da. Som kommer snikende inn i mellom. Den siste tiden har vært litt «hektisk» i denne familien. Har dere fått med dere at vi har flyttet hele 40 mil fra Bergen til Ålesund? Vi flyttet fra mange vi er glad i, vi sa opp jobbene vi begge to trivdes i og ikke minst solgte vi huset vårt i verdens beste og tryggeste nabolag. Det var ikke en lett avgjørelse. Men vi ble enig om at den måtte taes før eldste jenten begynte på skolen.

Hverdagen er for fullt i gang her på Sunnmøre. Vi har bodd her i ca 2,5 mnd og sålangt har det vært helt topp. Vi begynner sakte men sikkert å finne oss til rette i huset vårt og har gjort det til vårt hjem. Vi har kommet til et trygt og godt nabolag og ungene har fått seg nye venner. Det føles godt når vi har tatt en så stor avgjørelse og ikke minst gitt slipp på så mye vi følte oss så trygge på – når det føles som det rette.

Jeg kommer ikke til å oppdatere flere ganger for dag, men jeg har likevel lyst å blogge litt når lysten er der.
Ellers kan dere gjerne følge meg og mine på instagram under navnet @Rebekkafylling

Takk til dere som titter innom.
Jeg ønsker dere alle ei riktig god helg.
:)

julie1

Rett utenfor huset har vi en stor mark med høye strå. Jeg har prøvd meg på en liten fotoshoot med mellomste skatten.

Liten passer stor

Hei dere. Et lite vink herifra. Julie er hjemme på dag 2 fra barnehagen. I dag fikk hun med seg en liten kompis. Ole er hjemme for og holde Julie med selskap, og selvfølgelig for å få seg en fridag når vi først kan gi han det. Disse to leker så fint sammen og er gode venner. Vilde derimot, hun vil ikke være hjemme. Hun vil aller helst gå i barnehagen å møte venninnene sine der ♥

DSC06505
DSC06497

Vi ønsker dere alle en deilig torsdag.
En dag igjen til helg. Har du noen gøye planer ? Jeg har et stort håp om finevær, for her har jeg plan om å dra med meg hele gjengen på minst 1, helst 2 fjellturer.

Vi blogges

Out and about

Hei dere, og god lørdag ♥ Vi har pakket i bilen for en overnatting, og tar med oss hele gjengen til Norheimsund.

stuen

Jeg ønsker dere alle en deilig helg. 
Vi blogges i morgen ♥

God helg

brann
Små og store i dette huset er klar for helg.
Full fart fra morgen til kveld. Utkledning, plaske i dammene, snoperier, kos og familietid – nyt den.

Vi blogges.

Ny fresh start

God mandag ♥ ny uke, nye muligheter ? Har du ikke startet treningen, er det absolutt ikke for sent. Man trenger nødvendigvis ikke mandag for å starte på nytt, men siden det er mandag i dag kan man godt bruke det som en unskyldning. Jeg hadde ukens siste treningsøkt i går, og gleder meg allerede til å ta fatt på en ny treningsuke. Et av mine beste motivasjonstips er å notere ned treningsøktene du har gjennomført. Om du trener styrke eller kondisjon kan det også være veldig motiverende å notere ned progresjon. Gøy å følge med.

me

Jeg ønsker dere alle en deilig mandag.
Nå er det straks tid for jobb. Vi blogges.

Hei, august

God helg ♥ Denne sommeren er ingenting å skryte av. Sånn værmessig altså. Vi hadde gledet oss enormt til én solfylt uke i deilige Kristiansand, men når til og med den viser seg fra sin gråe og triste side finnes det gjerne ikke håp for sommeren 2016. Det at det faktisk regner en del i Bergen har jeg brukt 8 år på å bli ganske godt vant til. Men når man reiser bort i håp om noen solglimt, og får èn av sju fin – da er det litt sørgelig.

Jeg drømmer meg bort til varmere strøk og har blitt enig med Kim om at neste år må det bli 3 uker til syden med familien. Jeg gleder meg allerede.

Anyway. Denne lørdagen har vært koselig. Jentene fikk seg en kinodate med pappaen, menst jeg og Ole fikk oss en liten shoppingdate. Daten min sov, så jeg fikk god tid til butikker i fred og ro. Ikke ofte man får unt seg sånn hverdagsluksus med 3 små på slep.

lillemann1
blomst

Fargen på veggene er på plass, er den ikke fin ? jeg er så fornøyd med fargevalget. Den ble akkurat slik jeg hadde håpet. Nå har jeg allerede begynt å planlegge rommet til Ole, og soverommet vårt. Man får virkelig blod på tann når man holder på. Så får vi se hvor giret Kim er, neppe like giret som jeg er. Heldige meg som har en mann som elsker å gjøre praktiske ting. Han stusser ikke når jeg glimter til med noen idèer her hjemme.

Jeg ønsker dere alle ei fortsatt deilig helg.
Vi blogges

© Copyright Rebekka Fylling - webdesign by ANETTESHUS.COM
%d bloggere liker dette: