Liten passer stor

Hei dere. Et lite vink herifra. Julie er hjemme på dag 2 fra barnehagen. I dag fikk hun med seg en liten kompis. Ole er hjemme for og holde Julie med selskap, og selvfølgelig for å få seg en fridag når vi først kan gi han det. Disse to leker så fint sammen og er gode venner. Vilde derimot, hun vil ikke være hjemme. Hun vil aller helst gå i barnehagen å møte venninnene sine der ♥

DSC06505
DSC06497

Vi ønsker dere alle en deilig torsdag.
En dag igjen til helg. Har du noen gøye planer ? Jeg har et stort håp om finevær, for her har jeg plan om å dra med meg hele gjengen på minst 1, helst 2 fjellturer.

Vi blogges

Out and about

Hei dere, og god lørdag ♥ Vi har pakket i bilen for en overnatting, og tar med oss hele gjengen til Norheimsund.

stuen

Jeg ønsker dere alle en deilig helg. 
Vi blogges i morgen ♥

God helg

brann
Små og store i dette huset er klar for helg.
Full fart fra morgen til kveld. Utkledning, plaske i dammene, snoperier, kos og familietid – nyt den.

Vi blogges.

Sunne lapper til kvelds

God kveld ♥ Nå er jaggu meg onsdagen snart over og. Torsdag står for tur, og det er to små dager igjen på jobb før det er helg. Disse ukene flyr unna fortere for hvert år. Jeg er ganske sikker på at dette barnehageåret går rimelig fort, og da har vi pluttselig ei skolejente i hus ♥

I kveld koser vi oss litt ekstra med sunne lapper til kvelds. Med litt syltetøy eller kesam og bær blir dette en slager hver gang. Jeg deler gjerne oppskriften med dere:

lapper1

3 stk egg
3 dl syrnet melk (Kulturmjølk) eller kefir
2 ½ dl hvetemel
2 dl sammalt hvete, fin
1 ss sukker
1 ½ ts natron
2 ss smør til steking

Fremgangsmåte:

Visp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper.
La røren stå og svelle i ca 20 minutter.
Smør en steketakke eller stekepanne. Hell en liten øse med røre i stekepannen. Stek lappene på begge siderved middels varme til de har en pen gyllen farge og er gjennomstekt.

Servér lappene med for eksempel syltetøy og vaniljeyoghurt eller vaniljekesam.

lapper2
lapper4

mmmmmmm…. kos dere med deilige, sunne lapper.

Vi blogges

Ny fresh start

God mandag ♥ ny uke, nye muligheter ? Har du ikke startet treningen, er det absolutt ikke for sent. Man trenger nødvendigvis ikke mandag for å starte på nytt, men siden det er mandag i dag kan man godt bruke det som en unskyldning. Jeg hadde ukens siste treningsøkt i går, og gleder meg allerede til å ta fatt på en ny treningsuke. Et av mine beste motivasjonstips er å notere ned treningsøktene du har gjennomført. Om du trener styrke eller kondisjon kan det også være veldig motiverende å notere ned progresjon. Gøy å følge med.

me

Jeg ønsker dere alle en deilig mandag.
Nå er det straks tid for jobb. Vi blogges.

Simple, but fresh

plante

Jeg har forelsket meg litt i disse supertøffe papirpose-lignende pottene. Jeg har sett flere av de på instagram. Enkle, men veldig dekorative. Siden jeg fikk meg nytt tre / palme i stuen, måtte det bli en papirpose til den. Den jeg har her er kjøpt på Kremmerhuset til den nette sum av 299,-

ps: følg meg gjerne på Instagram- @Rebekkafylling

Ha en deilig søndag. 
Vi blogges 

Hei, august

God helg ♥ Denne sommeren er ingenting å skryte av. Sånn værmessig altså. Vi hadde gledet oss enormt til én solfylt uke i deilige Kristiansand, men når til og med den viser seg fra sin gråe og triste side finnes det gjerne ikke håp for sommeren 2016. Det at det faktisk regner en del i Bergen har jeg brukt 8 år på å bli ganske godt vant til. Men når man reiser bort i håp om noen solglimt, og får èn av sju fin – da er det litt sørgelig.

Jeg drømmer meg bort til varmere strøk og har blitt enig med Kim om at neste år må det bli 3 uker til syden med familien. Jeg gleder meg allerede.

Anyway. Denne lørdagen har vært koselig. Jentene fikk seg en kinodate med pappaen, menst jeg og Ole fikk oss en liten shoppingdate. Daten min sov, så jeg fikk god tid til butikker i fred og ro. Ikke ofte man får unt seg sånn hverdagsluksus med 3 små på slep.

lillemann1
blomst

Fargen på veggene er på plass, er den ikke fin ? jeg er så fornøyd med fargevalget. Den ble akkurat slik jeg hadde håpet. Nå har jeg allerede begynt å planlegge rommet til Ole, og soverommet vårt. Man får virkelig blod på tann når man holder på. Så får vi se hvor giret Kim er, neppe like giret som jeg er. Heldige meg som har en mann som elsker å gjøre praktiske ting. Han stusser ikke når jeg glimter til med noen idèer her hjemme.

Jeg ønsker dere alle ei fortsatt deilig helg.
Vi blogges

Wait for it…

Vi Maler stuen…. mørk. Jeg har tenkt på maling siden vi flyttet inn for 2,5 år siden, men aldri tatt steget. Det er ikke lett å bestemme seg for farge, og heller ikke for hvor mye og hvor det skal males. Nå har jeg endelig landet på en farge jeg er bombesikker på bli lekker på stuen vår. Min mann er allerede godt i gang, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet.

maling
DSC06346

Jotun svikter aldri. Jeg har bestilt meg noen lekkre interiørdetaljer som skal opp på ene veggen også. Jeg kjenner jeg blir mer og mer giret bare ved å skrive dette innlegget – følg meg gjerne på instagram for litt hyppigere oppdateringer: @Rebekkafylling

Ha en fin kveld så lenge.
Vi blogges

Med blanke ark

Herlighet. Jeg tror ikke det er noen andre enn meg som vingler så mye når det kommer til bloggingen. Da jeg startet bloggen for ca 8-9 år siden, opprettet jeg et domene på blogg.no. Deretter tror jeg at den har blitt flyttet frem og tilbake mellom blogg og wordpress en titals ganger- jeg blir liksom aldri klok på hva som føles best for meg?

Nå, er jeg tilbake på wordpress. Jeg håper dette er siste gangen jeg bestemmer meg for å ombestemme meg.

Uansett. Ferien er over og lillebror har begynt i barnehagen. I dag hadde han sin aller første dag i barnehagen til jentene, og det gikk igrunn over all forventning. Han er en liten «brælus» som de sier det i Bergen. Han er mest glad i mammaen og pappaen sin, og vil aller helst bare være med oss. I dag fikk han hilse på 3 av de som jobber på avdelingen der han skal gå, og det så ut til at han syns det var allright, igrunn. Så får vi se hvordan det går i morgen når han skal være igjen litt alene uten oss.

DSC06215

DSC06222
DSC06225
Vi har tilbringt ferien vår i vakkre Kristiansand. Dyreparken leverte fra start til slutt, og jeg kan med hånden på hjertet si at den opplevelsen frister til gjentagelse både hos store og små. En park med alt for alle og enhver. Ungene koste seg og vi koste oss minst like mye. Så utrolig mye å se, gjøre og ikke minst god mat – denne parken får 10 av 10 poeng fra oss.

DSC06210

Med mange nye inntrykk og opplevelser i minnebanken er det stas å komme tilbake til barnehagen og fortelle alt.

Nå finner jeg sengen.
Ønsker dere alle en god natt.

Vi blogges

© Copyright Rebekka Fylling - webdesign by ANETTESHUS.COM
%d bloggere liker dette: