Nyetider

Hei hei alle sammen.

Det er faktisk så lenge siden jeg postet et blogg-innlegg at jeg hadde glemt både brukernavn og passord. Heldigvis finnes der hjelp, og jeg kom meg inn til slutt.

Flere har etterlyst bloggingen min. Jeg la den på hylla for en tid tilbake siden, rett og slett fordi jeg ikke lenger følte at jeg greide å tilfredstille lesernes behov for hyppig oppdatering. Jeg har alltid likt å skrive, men å gjøre dette til en fulltidsgreie ville vært for tidkrevende med livet jeg lever ellers.

Men så er det dette behovet for å skrive da. Som kommer snikende inn i mellom. Den siste tiden har vært litt «hektisk» i denne familien. Har dere fått med dere at vi har flyttet hele 40 mil fra Bergen til Ålesund? Vi flyttet fra mange vi er glad i, vi sa opp jobbene vi begge to trivdes i og ikke minst solgte vi huset vårt i verdens beste og tryggeste nabolag. Det var ikke en lett avgjørelse. Men vi ble enig om at den måtte taes før eldste jenten begynte på skolen.

Hverdagen er for fullt i gang her på Sunnmøre. Vi har bodd her i ca 2,5 mnd og sålangt har det vært helt topp. Vi begynner sakte men sikkert å finne oss til rette i huset vårt og har gjort det til vårt hjem. Vi har kommet til et trygt og godt nabolag og ungene har fått seg nye venner. Det føles godt når vi har tatt en så stor avgjørelse og ikke minst gitt slipp på så mye vi følte oss så trygge på – når det føles som det rette.

Jeg kommer ikke til å oppdatere flere ganger for dag, men jeg har likevel lyst å blogge litt når lysten er der.
Ellers kan dere gjerne følge meg og mine på instagram under navnet @Rebekkafylling

Takk til dere som titter innom.
Jeg ønsker dere alle ei riktig god helg.
:)

julie1

Rett utenfor huset har vi en stor mark med høye strå. Jeg har prøvd meg på en liten fotoshoot med mellomste skatten.